MAN_5744
Marinus Luijk

Linked-in
+31 (0)78 7370227

Historie

Stellio Engineers is in 2009 opgericht door Marinus Luijk. Met zijn technische achtergrond en passie voor “bouwen” begon hij het dienstverlenend bedrijf als zelfstandige. Door de jaren heen werkte hij met Stellio Engineers aan een aantal grote industriële projecten in onder andere China, Frankrijk en Rusland.

Inmiddels is Stellio Engineers uitgegroeid tot een breder dienstverlenend bedrijf met specialisten op gebied van automatisering, onderhoud en ontwikkeling.

Stellio Engineers

Stellio Engineers is een groep met specialisten met gedeelde passie voor industrie en processen. Stellio Engineers werkt op advies-, project- of interim basis waarbij vraagstukken worden behandeld voor diverse opdrachtgevers. De vraagstukken variëren van het leveren van projectmanagement, en onderhoud tot aan ondersteuning en advies. Stellio Engineers heeft inmiddels opdrachten uitgevoerd voor machinebouwers, EPC contractors, ontwikkelaars en diverse productiebedrijven. Stellio Engineers lost vraagstukken op rondom ontwikkeling, automatisering en onderhoud.

Uitdaging

Met onze activiteiten en geloof in nieuwe technologieën hebben wij als doelstelling natuurlijke toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten bij het bouwen en optimaliseren van (industriële) processen. 

In de 20e eeuw heeft de industriële supply chain zich sterk ontwikkeld. In de supply chain staat de behoefte van de consument centraal. Omdat de wereldbevolking voorlopig nog zal blijven groeien verwachten wij dat dit de nodige invloed zal uitoefenen op deze industriële chain. Met name aan de vraagkant zien we een stijging in behoefte aan energie en grondstoffen. Het gevaar is dit ervoor kan zorgen dat er een groter onbalans ontstaat tussen mens en natuur. Wij geloven dat technologie en de juiste toepassing daarvan, de oplossing biedt.

Spring naar werkbalk